Hulladéktömörítő - hulladékprés - szeméttömörítő - szemétprés - bálázó  - bálázógép
Tömörítők   |   Bálázók   |   Finanszírozás   |   Ajánlatkérés   |   Kapcsolat
     
Hulladéktömörítő berendezések

Az általunk forgalmazott hulladéktömörítő berendezésekben a nyitott hagyományos hulladékgazdálkodásnál higiénikusabb a hulladék tárolása, mert a komplex hulladékgazdálkodást teljes mértékben zárt technológiájúvá alakítják át.

Az igényeknek megfelelően berendezéseinket úgy alakítjuk ki, hogy az a lehető legtökéletesebben illeszkedjék Megrendelőinknél meglévő technológiai és építészeti feltételekhez. A berendezések nyílt, félfedett, fedett tárolóhelyen egyaránt elhelyezhetők.

Hulladéktömörítő berendezéseink stabil működésűek, és gazdaságosak, továbbá zárt technológiájuk révén mind biztonsági, mind környezetvédelmi és higiéniai szempontból is megfelelnek hazánk az Európai Unió elvásárainak.

 
 
Az általunk forgalmazott hulladéktömörítő berendezések:
 
MPC sorozat
Az MPC sorozatunkban olyan speciális gépeket ajánlunk, amelyek kevesebb mennyiségű, ill. a fokozottan nedves hulladékok kezelésére nyújtanak zárt technológiájú tömörítési és szállítási lehetőséget.
Hulladéktömörítő_MPC
A présfej és a préstartály egybe van építve, ürítéskor a bendezés elszállításra kerül. Előnye, hogy a gép mobil, nincs rögzítve, könnyen áthelyezhető.
HTK sorozat
Olyan vállalkozások számára ajánljuk, ahol ahol a keletkező hulladékok mennyisége havi 80-200 laza m3 közötti és fontos a hulladékok zártrendszerű, környezetkímélő kezelése és szállítása.
Hulladéktömörítő_HTK
A tömörítő berendezés egy présfejből és egy csatlakoztatott cserélhető tartályból áll. Ürítés során csak a préstartály kerül elszállításra, a présfej a helyén marad.
SP sorozat
Az SP sorozatunkat olyan vállalkozások, áruházak, ipari üzemek, hulladékgazdálkodó vállalkozások számára javasoljuk, ahol a keletkező havi hulladékmennyiség 200 laza m3 feletti.
Hulladéktömörítő_SP
A tömörítő berendezés rögzített présfejből és egy vezető sínen csatlakoztatható, cserélhető tartályból áll. Ürítés során csak a préstartály kerül elszállításra.
     
     
Nem tudja milyen hulladéktömörítő berendezésre van szüksége?
 
     
     

Copyright (c) 2010. www.hulladektomorito.com - Hulladékkezelés gazdaságosan
Hulladéktömörítő - hulladékprés - szemétprés - bálázógép