Hulladéktömörítő - hulladékprés - szeméttömörítő - szemétprés - bálázó  - bálázógép
Tömörítők   |   Bálázók   |   Finanszírozás   |   Ajánlatkérés   |   Kapcsolat
     
Hulladéktömörítő berendezések
SP sorozat

A tömörítő egységgel összeépített cserélhető tároló tartállyal (TT - 24 / 27 / 32 m3), laza szerkezetű, kis fajsúlyú hulladék tömörítése, tárolása és szállítására valósítható meg.
Nyílt, tél-fedett, fedett térben egyaránt elhelyezhető. A tárolótartály szállítása emelőhorog segítségével tehergépkocsira szerelt Multilift rendszerű felépítménnyel rendelkező célgéppel történik. A tárolótartály ürítése az említett felépítmény rendszeréhez illően kialakított beakasztásos módszerrel, az oldalra nyíló ajtó nyitása után, emeléssel történik. Az ürítő ajtót nyitott állapotban az erre alkalmas kialakított, csapódás elleni kapocsszerkezettel ki kell rögzíteni.
A tömörítő egység felül nyitott, S 235JRG2 minőségű acélból hegesztett szerkezet. A hulladéktömörítő présdugattyú szintén S 235JRG2 szerkezeti acélból készül, a csúszó-megvezető teflon tartalmú műanyag. A tömörítő egység és a tartály egymáshoz rögzítését 2 db kihajtható csavarorsós feszítőszerkezet (dokkoló) biztosítja. A villamos (Telemecanique) és hidraulikus (Bosch) berendezések a bedobó nyílás felől egy felnyitható ajtó alatt (gépháztérben) vannak beépítve. A présdugattyút mozgató munkahengerek keresztirányú bekötéssel kapcsolódnak a présfejhez, a legoptimálisabb préselési viszonyok biztosítására.

Működési leírás: a hulladékgyűjtő helyre, vagy technológiai sorba telepített tömörítő egységhez kapcsolódik a tárolótartály. A hulladék kézi adagolással a fogadónyílásba (gyűjtőgaratba) tölthető. Működtetését a kulcsos kapcsoló elfordításával lehet indítani, és a beállított ciklus lejárta után hátsó vagy első helyzetben a tömörítő automatikusan megáll. A tömörítési ciklus 1-15 ütemig állítható (löket/ciklus). A berendezést vészhelyzetben - a piros "STOP" reteszelt vészgombbal kell leállítani. Az akadály elhárítása után a vészgomb kihúzásával a tömörítő újra indítható. Az SP-12 présfejet többféle garatkialakítással gyártjuk melyek a mellékelt képen láthatók. Az 1. kép az alapkivitelben gyártott présfej-garat kialakítást mutatja. A 2. kép az ún. belső adagolású garat, melyet olyankor szoktunk alkalmazni, amikor a gép szabadtéren kerül elhelyezésre, de a hulladékadagolást az épületen belülről szeretnék végezni. Ez esetben úgy telepítjük a gépet, hogy a garat a falon előre kivágott nyílásba illeszkedjen. Külön kérésre ezen bedobó nyílás ajtóval is szerelhető. A 3. kép az ún. rámpás garat melyet akkor javaslunk, ha a hulladékot rámpáról szeretnék a dugattyútérbe jutatni. Mindkét géptípushoz rendelhető 240 1 -es, 1100 l-es valamint univerzális (240 és 1100 l-es) kukák ürítésére szolgáló bedobó szerkezet. Ezen bedobok szintén hidraulikus működésűek, és a présgép homlok illetve oldalfalára szerelhetők fel.

hulladéktömörítő, szemétprés, tömörítő, bálázó

 
 
Kérjen ajánlatot - minden elkötelezettség nélkül:
 
     
     

Copyright (c) 2010. www.hulladektomorito.com - Hulladékkezelés gazdaságosan
Hulladéktömörítő - hulladékprés - szemétprés - bálázógép