Hulladéktömörítő - hulladékprés - szeméttömörítő - szemétprés - bálázó  - bálázógép
Tömörítők   |   Bálázók   |   Finanszírozás   |   Ajánlatkérés   |   Kapcsolat
     
Hulladéktömörítő berendezések
MPC sorozat

Az MPC típusú préskonténer egy olyan tömörítő berendezés ahol a présfej és a tároló tartály egy egységben lett kialakítva. A berendezés laza szerkezetű, kis fajsúlyú hulladék tömörítésére, tárolására és szállítására szolgál.

A préskonténer S235JRG2 szerkezeti acélból készül. A teljes működési üzemmenet, elektronikus vezérlésen, egy viszonylag alacsony karbantartási igényű, elektrohidraulikusan működtetett nagy nyomású présegységen keresztül valósul meg. A villamos csatlakozás az indító és VÉSZ leállító egy mechanikai sérülésektől védő burkolatban kerül elhelyezésre, a tömörítő jobb oldalán. Külön kérésre a gép bal oldalára is szerelhetőek ezen egységek. A villamos (Telemecanique) és hidraulikus (Bosch) berendezések a bedobó nyílás felől, a gépháztérbe vannak beépítve. A présdugattyút mozgató munkahengerek keresztirányú bekötéssel kapcsolódnak a présfejhez a legoptimálisabb préselési viszonyok biztosítása miatt.

A berendezéshez rendelhető 240 l-es, 1100 l-es valamint univerzális (110, 120, 240, 1100 l-es) edények ürítésére szolgáló bedobó szerkezet. Ezen bedobok szintén hidraulikus működésűek és a présgép homlokfalára szerelhetők fel. Ürítéskor a berendezések kompletten kerülnek elszállításra. A préskonténer szállítása láncos - emelős szállítójárművel történhet. A tömörítő gép kezelése egyszerű, gyorsan elsajátítható. A tömörítési ciklus 1-15 ütemig állítható (löket/ciklus). A munkafolyamat végén a présdugattyú hátsó helyzetben áll meg. A gép bármilyen okból történő megállása esetén, újraindításkor a balesetek megelőzése végett a dugattyú mindig hátrafelé indul el. A tárolótartály 80 %-os és 100 %-os telítettségét a kezelődobozon elhelyezett lámpa felgyulladása jelzi. Ez csak egy megközelítő érték, ilyenkor még a tartályba kis mennyiségű hulladék tölthető.

A felhasznált anyagok minősége, az optimális tömörítettségek biztosítják a környezetbarát, higiénikus és gazdaságos hulladékkezelést.

hulladék tömörítő berendezés, hulladékprés, szemétprés, avermann

     
     
Kérjen ajánlatot - minden elkötelezettség nélkül:
 
     
     

Copyright (c) 2010. www.hulladektomorito.com - Hulladékkezelés gazdaságosan
Hulladéktömörítő - hulladékprés - szemétprés - bálázógép