Hulladéktömörítő - hulladékprés - szeméttömörítő - szemétprés - bálázó  - bálázógép
Tömörítők   |   Bálázók   |   Finanszírozás   |   Ajánlatkérés   |   Kapcsolat
     
Hulladéktömörítő berendezések
HTK sorozat

A berendezés könnyen, egyik helyről a másikra mozgatható, mivel ürítéskor csak a tartály kerül elszállításra, az értékesebb prés helyben marad. A HTK típusjelű tömörítő berendezés egy közös alvázra szerelt présfejből és a hozzá csatlakoztatott cserélhető tároló tartályból áll.
A berendezés laza szerkezetű, kis fajsúlyú hulladék tömörítésére, tárolására és szállítására szolgál. A tömörítő egység és a tartály egyaránt S235JRG2 szerkezeti acélból készül. Egymáshoz rögzítésüket oldalanként 2 db csavarorsós feszítőszerkezet un. "dokkoló" biztosítja. A villamos csatlakozás az indító és VÉSZ leállító egy mechanikai sérülésektől védő burkolatban kerül elhelyezésre, a tömörítő jobb oldalán. Külön kérésre a gép bal oldalára is szerelhetőek ezen egységek. A villamos (Telemecanique) és hidraulikus (Bosch) berendezések a bedobó nyílás felől, a gépháztérben vannak beépítve. A présdugattyút mozgató munkahengerek keresztirányú bekötéssel kapcsolódnak a présfejhez a legoptimálisabb préselési viszonyok biztosítása miatt.
A hulladékok különbözősége miatt kétféle présfejjel gyártjuk ezeket a berendezéseket.
A HTK-N (Normál) kivitelű az általános összetételű hulladékok, míg a HTK-H (Hosszított) a nagy rugalmasságú anyagok tömörítésére lett kifejlesztve.
A "H" típusú présfejnél a hosszabb préselési út, a nagyobb préselési lökettérfogata nagyobb préselési erővel párosul. Mindkét géptípushoz rendelhető 240 l-es, 1100 l-es valamint univerzális (110, 240, 770, 1100 l-es) edényzetek ürítésére szolgáló bedobó szerkezet. Ezen bedobok szintén hidraulikus működésűek és a présgép homlokfalára szerelhetők fel. A HTK- H présfejhez rendelhető lOnr-es, 14m3-es és 16m3-es tárolótartály, a kisebb HTK-N présfejhez a legkisebb 5 m3-es tartály rendelhető.

A tömörítő gép kezelése egyszerű, gyorsan elsajátítható. Indítás után a tömörítési ciklus végigfut, amely 1-15 ütemig állítható (löket/ciklus). A munkafolyamat végén a présdugattyú hátsó helyzetben áll meg. A gép bármilyen okból történő megállása esetén, újraindításkor a balesetek megelőzése végett a dugattyú mindig hátrafelé indul el. A tárolótartály 80 %-os és 100 %-os telítettségét a kezelődobozon elhelyezett lámpa felgyulladása jelzi. Ez csak egy megközelítő érték ilyenkor még a tartályba kis mennyiségű hulladék tölthető.

 

hulladéktömörítő, tömörítő, hulladék, szemét, szemétprés

 
 
Kérjen ajánlatot - minden elkötelezettség nélkül:
 
     
     

Copyright (c) 2010. www.hulladektomorito.com - Hulladékkezelés gazdaságosan
Hulladéktömörítő - hulladékprés - szemétprés - bálázógép