Hulladéktömörítő - hulladékprés - szeméttömörítő - szemétprés - bálázó  - bálázógép
Tömörítők   |   Bálázók   |   Finanszírozás   |   Ajánlatkérés   |   Kapcsolat
     
Bálázógépek, bálázó berendezések
MK-400 / MK-2500 / EK-500

A többkamrás MK-400 és MK-2500 (alaptípus 2 frakcióval rendelkezik) típusjelű tömörítő présberendezések kézi és automata üzemben, 500 x 700 x 700 mm (MK-400) és 1200 x 800 x 850 mm (MK-2500) méretű bálák készítésére alkalmasak, amelyek anyaguktól függően (papír, textil, műanyag stb.) 20 - 60 kg (MK-400) és 250-350 kg (MK-2500) tömegűek lehetnek. így összepréselt állapotban a tárolási és szállítási költségek fajlagosan minimalizálhatók. Különböző anyagú bálák egyidejű tömörítésére is alkalmas.

A többkamrás bálázó berendezés szerkezetileg egy mozgatható tömörítő-fejből és két tömörítő kamrából van kialakítva. A kamrák száma igény szerint növelhető. A tömörítő-fej egy stabil hegesztett konstrukció, melyhez kapcsolódik a hidraulikus munkahenger (MK-2500 esetében 2 darab) a védőburkolattal, a hidraulikus aggregátegység és a vezérlést magába foglaló elektromos kapcsolószekrény. Ez az egység futógörgőkön eltolható. A tömörítő-kamrák pereme vezetősínként van kialakítva. A présfejrészen pedig elhelyezést nyert egy fogantyúval ellátott reteszelő szerkezet, aminek az a feladata, hogy a tömörítő-fej pontosan a kamra függőleges tengelyvonalában helyezkedjen el.

Működés: Először a kötöző-huzalt kell a kamrába helyezni, majd a kamrát megtölteni. Ez után a tömörítő-fejet a megtöltött kamra fölé kell tolni úgy, hogy a biztonsági kapcsoló működni tudjon, majd elvégeztetni egy tömörítési ciklust. Ezt addig ismételtetjük, míg a gép el nem éri az általunk kívánt bálanagyságot. Ekkor a gépet úgy állítjuk meg, hogy a dugattyú a bála tetején maradjon, nyomás alatt. Az ajtó kinyitása után a bálát kézzel kell megkötni. A bálakötözést követően a bálakivető berendezéssel kidobatjuk a kész bálát a kamrából. Ezt a folyamatot a két kamra között folyamatosan váltogatva azonos idő alatt nagyobb mennyiségű vagy több fajtájú hulladék bálázását lehet elvégezni.

Az egykamrás EK-500 típusjelű tömörítő présberendezés kézi és automata üzemben, 1200 x llOOx 800 mm (Szélesség x Magasság x Mélység) méretű bálák készítésére alkalmas, amelyek anyaguktól függően (papír, textil, műanyag stb.) 700 kg tömegűek is lehetnek.

 

bálázó, bálázógép, papírbálázó, műanyag bálázó

 
 
Kérjen ajánlatot - minden elkötelezettség nélkül:
 
     
     

Copyright (c) 2010. www.hulladektomorito.com - Hulladékkezelés gazdaságosan
Hulladéktömörítő - hulladékprés - szemétprés - bálázógép